Crypto-stuff detected #2 ENG/HUN

Hello dear reader!

I start a series of articles, about crypto-related stuffs, what i find on Steemhunt, on a producthunt platform, where i’m a member, and i can dig cool stuffs. If i’m a boring person, i write to “my top5 hunt today”, or something like this. But isn’t top5, it is the topCRYPTO.

Of course, you can do it yourself on Steemhunt, there’s hundreds of products each day, but if you are interested about crypto, you can enjoy my digest, doesn’t need to spend hours there!

This article is more teaser, less review, and this is a kind-of-pilot-article, so i may need some upgrade at time, in my next articles.

HUN

Új cikksorozatot indítok, a Steemhunt oldalon talált kriptopénz-témához kapcsolódó dolgokról. Projektek, appok, webszolgáltatások, minden, ami a kriptóhoz kapcsolódik. Nem napi top5-ként, hanem topKRIPTÓként.

1:

Fiat-crypto gateway app. This is an IOs and Android app, with which you can create a personal account, and purchase BTC or ETH. And you can charge your credit or debit card!Its exciting, and if you think about it, and possibilities of developing, this can be a very popular app in the future.

Photo #1 from Dunaremete, Hungary by kriptonik made on 2018-10-17 11:06 for Sola

HUN

A tömeges elfogadottság egyik legnagyobb akadályát személy szerint abban látom, hogy bonyolult hozzájutni a kriptopénzekhez. Persze mondhatod, hogy letöltesz egy walletet, aztán a kinyomtatott qr-kóddal elsétálsz egy bitcoin-ATMhez, de legyünk őszinték, a magyar állampolgárok többségének nincs atm sétatávolságban. Marad a regisztráció a brókerekhez, tőzsdékre. KYC, hosszadalmas verifikáció, töltsd le, küldd ki, telefonos kód. Bonyolult, na, főleg annak, aki nem akar belemélyedni, csak használni.

Erre próbál megoldást nyújtani ez az app. Komolyabb review most nem lesz, ugyanis nem töltöttem le, majd talán a következő telefonomra, ez már örülök, ha működik, nem terhelem tovább.

A marketing szöveg alapján egy egy wallet program, amely kezelni tudja a bank- és hitelkártyákat is, és ELMÉLETILEG közvetlenül tudsz oda-vissza váltani kriptót és fiat pénzt.

Ha esetleg te kipróbáltad, és van személyes tapasztalatod vele, oszd meg velünk bátran!

2:

We know stablecoins, pegged to fiat. Why could be a stablecoin, pegged to a precious stones called emeralds? The pure emerald worth much more than the diamond, and i’m pretty sure, much more then the same weight of usd 🙂 Yes, its really good reason to make a stablecoin what based on this.

Photo #2 from Dunaremete, Hungary by kriptonik made on 2018-10-17 11:06 for Sola

HUN

Ezt nagyon nem ragoznám. Van dollárhoz rögzített stablecoin, időszerű, hogy egyéb drága eszközhöz rögzített is legyen. Mivel a drágakövek jobban tartják az értéküket, mint a dollár (vagy bármely egyéb fiat), talán ez stabilabb is. Mondjuk azt majdnem biztosra veszem, hogy ha helyzet van, nem fogok elutazni Kolumbiába, hogy kivegyem a széfből a drágaköveimet…

3:

Wow, a simple builder for not-coder people with graphic interface! You can make your own dapps on Ethereum blockchain, without any programming skills, and more: you can deploy your smart contract to blockchain instantly!

In cryptoverse we need more user, more accepting place, and daily-use, simple apps. Mass adoption, you know. Maybe you’re going to do the breaktrough-app, with this tool…

Photo #3 from Dunaremete, Hungary by kriptonik made on 2018-10-17 11:06 for Sola

HUN

Ez egy igazi nagyágyú. Kódolási, programozási ismeretek nélkül, tulajdonképpen egy űrlapon bepipálva a kívánt extrákat, létrehozhatod a saját dapp-odat, okosszerződésedet, amelyet azonnal el is helyezhetsz az ethereum blokkláncon.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy a jövőben egy-egy app létrehozásához elég lesz az ötlet, nem kell programozási képzettség. Ha belegondolsz, ötletgazdából sokkal több van, mint programozóból, így használható, értelmes appból is több lesz, mint manapság. Értelmetlenből is, nyilván, de hát mindenki ki tudja válogatni magának, ami tetszik és beválik neki. Ki tudja, talán pont te csinálod meg, azt, amelyik az áttörést jelenti a tömeges elterjedéshez 🙂

About the author: kriptonik
Father, gardner, hodler, fun.
Share For Stish Credits?

Leave A Comment Please, Pretty Please

No comments yet
StishApp

FREE
VIEW